Welkom bij de Popcornman, Gert Boks

LET OP: Met pijn in ons hart hebben we besloten, per 1 juni 2016 voorlopig te stoppen met de reguliere verhuur. Alleen onze trouwe klanten, Ontmoetingsplek +Punt Orden, de Woonmensen en Atlant Zorggroep Berkenhove zullen nog gebruik kunnen maken van onze verhuur diensten. Wij danken u voor het vertrouwen die u in ons bedrijf heeft gesteld. Voor het huren van een popcorn- suikerspinmachine verwijzen wij u graag door naar huurhoeftnietduur.nl

Gentiaan Zomer Event 2015

“Waarom deze naam?” Dat zal ik u uitleggen! In 2010 kocht ik bij een verhuurbedrijf een 2e hands popcornmachine voor de straatspeeldag hier in de buurt. Nadien werd ik steeds meer gevraagd bij buurtactiviteiten. In 2011 besloot ik me te gaan inschrijven bij de Kamer van Koophandel, maar ja met wat voor bedrijfsnaam? Toen schoot me de reactie van een klein meisje tijdens de straatspeeldag in gedachten. Zij gaf toen de reactie aan haar moeder “Kijk mam, de popcornman”. Die reactie was me bijgebleven en vond ik zo leuk, vandaar de naam “de Popcornman, Gert Boks”.

Naast mijn vaste baan heb ik dus parttime deze popcornmachine verhuurbedrijf. Omdat er ook steeds meer vraag kwam naar de partytenten die ik gebruikte ben ik deze ook gaan verhuren. Ik probeer zoveel mogelijk en tegen leuke prijsjes te verhuren aan low-budget organisaties, verenigingen en evenementen, maar bedrijven zijn ook welkom.

WinterFair2013
WinterFair 2013

Op deze website vindt u hopelijk alle informatie. Heeft U alsnog vragen, dan kunt u altijd mailen. Wilt u liever persoonlijk contact, dan kunt u altijd op werkdagen na 17.00 uur bellen. In het weekend kunt u de gehele dag bellen. Onder Contact vind u alle benodigde gegevens.

Ik wens u veel kijk en leesplezier en wie weet, zien we elkaar binnenkort bij uw evenement.

error: Content is protected !!